HANDS OFF!

Har jus fåt fatt på följande

Detta är en skarp varning skickad till alla individer på myndigheter i Sverige.

Det handlar om att alla har ett individuellt ansvar i detta.  Detta gäller alla som bidrar till att utföra dessa injektioner. 

 

Det är även viktigt att barnens föräldrar förstår allvaret i detta. Oavsett om föräldrarna själva blivit lurade av den massiva bedrägerikampanjen som Svenska myndigheter och media har matat ut. 

 

Det är inget spam som Facebook, eller annan part har rätten att ta bort eller censurera.

Den som censurerar detta är delaktig i folkmord och undanhållande av bevis.

Precis som runt 1940 i Tyskland, bokbål var det på den tiden, nu är det censur på sociala medier.

 

COVID-19-injektionerna och Nürnberg-koden. Brott mot mänskligheten, folkmord

De nationella hälsomyndigheterna kan inte säga: vi visste inte. De kan inte heller säga att målet är "att rädda liv". Detta är en dödande injektion. Och de vet det.

 

De senaste officiella siffrorna (15 september 2021) pekar på ungefär: 

40 666 mRNA-vaccin rapporterade och registrerade dödsfall i EU, Storbritannien och USA (tillsammans) och 6,6 miljoner rapporterade ”biverkningar”.

 

Big Pharma: Pfizer söker dominans över hela världen

 

Den här låten handlar om att stå upp för våra barn och uppmuntra människor och föräldrar överallt att ifrågasätta Covid -injektionerna för våra ungdomar, Critical Race Theory och djupet av barns sexhandel som händer i världen. Vi inbjuder dig att göra din egen forskning och sedan gå med i rörelsen för att skydda våra barn och vår framtid.

 

https://rumble.com/vj5xpp-hands-off-lyric-version-shawn-gallaway.html

HANDS OFF! (Lyric Version) - SHAWN GALLAWAY

shawngallaway Published June 28, 2021 18,505 Views
 
 
175 rumbles
 

Rumble This song is about standing up for our children and encouraging people and parents everywhere to question the Covid Vaccine for our youth, Critical Race Theory and the depth of Child Sex Trafficking happening in the world. We invite you to do your own research and then join the movement to protect our children and our future.

[email protected]

Du hittar länken här

https://rumble.com/vj5xpp-hands-off-lyric-version-shawn-gallaway.html?mref=6zof&mrefc=3

Lyssna och begrunda.

Björn Hammarskjöld

Förälder som inte tycks kunna skydda mina barn

#1 - - Per Wisten:

Gates,Schwab, Soros och alla deras affilierade globalistvänner är desperata nu. Allt mer drakoniska tillgrepp sker i främst Europa, USA och Australien. Omfattande demonstrationer i Europa visar tecken på hopp och att allt fler inser dom blivit grundlurade. Ofattbart många småföretag och familjeägda företag som tvingats stänga inom turistnäringen och restaurangnäringen och ett kraftigt segregerat samhälle.
Gibraltar med samtliga medborgare vaccinerade har en exponentiell utveckling på smittspridningen vilket är det definitiva beviset på att vaccinet inte fungerar och att vaccinet försvagar immunsystemet.
Polis och militär i Österrike står än så länge på medborgarnas sida till skillnad från Australien.
Det kommer bli ännu värre nästa år men förhoppningsvis vaknar allt fler upp ur sin coronahypnos och protesterar.

Svar: Hej!Tack för din kommentar, det är viktigt att vi alla följer lag men inte rekommendationer om saknar lagligt stöd.
Vänligen
Björn
Dale Carnegie said: “When dealing with people, remember you are not dealing with creatures of logic, but with creatures of emotion, creatures bristling with prejudice and motivated by pride and vanity.”

Björn Hammarskjöld