Fettskatt enligt Marcus

http://www.dagensmedicin.se/nyheter/svenskar-positiva-till-fettskatt 
När ska den samlade nutritionsexpertisen komma fram till vad snart alla andra vet:

1. Motionera mera! Gör dig bara hungrigare, det sägs sedan gammalt att man ska ta en promenad före maten för att öka aptiten. Ändå rekommenderas motion som ett sätt att gå ned i vikt. William Banting rodde två timmar per dag utan att minska i vikt. Många andra har liknande erfarenheter.
2. Ät mindre! Det kallas i utvecklingsländer för svält och i dess mer extrema former kan den leda till döden inom några månader. Dessförinnan drabbas man av diverse bristsjukdomar.
3. Alla former av kolhydrater (a.k.a. socker, stärkelse) är giftiga för oss. Mer än 25 g glukos i blodet (motsvarar mer än 50 mmol/L) leder till död i akut sockerförgiftning. Det är tur att man har ett fantastiskt glukosnormaliserande skyddssystem i form av insulin som gör att man överlever myndigheternas påbud att man ska äta en 20-faldigt dödlig dos i form av extrema 480 g kolhydrater (=socker, glukos) per dag. (Livsmedelsverket rekommenderar att en man ska äta 60 % av 3 200 kcal i form av kolhydrater (0,6*3200/4=480))
4. Animaliskt fett är livsnödvändigt och helt ogiftigt och människan kan bära på upp till 400 kg i kroppen utan några som helst symtom på giftighet.
5. Animaliskt protein är livsnödvändigt men man behöver inte äta mer än 0,5 g/kg och dag. Vegetabiliskt protein saknar nästan helt aminosyran taurin och därför måste man äta mycket mer vegetabiliskt protein än animaliskt protein.
6. Insulinets kroppsskyddande effekt har ett pris. Ju mer kolhydrater man äter desto mer kolhydrater omvandlas till lagrat fett samtidigt som fettförbränning förhindras. Så de höga rekommenderade mängderna kolhydraterna är orsaken till fetmaepidemin och diabetesepidemin.
7. Alla viktminskningsdieter har en gemensam faktor: Minskad mängd kolhydrater uttryckt i gram per dag. Så det är bara att jämföra en svältkost och en LCHF-kost. De har båda högst 75 g kolhydrater per dag. Svältkosten leder till död inom månader, alternativt börjar man äta igen och ökar slutvikten, medan LCHF kan man äta med god aptit i flera decennier och behålla sin normalvikt.
Sammanfattningsvis: När ska den samlade nutritionsexpertisen komma fram till vad snart alla andra vet?